h1

Capitolul 4: Prietenie

Trecuse deja o saptamana de cand eram in LA si chiar ma obisnuisem aici: clima era perfecta,plajele minunate,oamenii draguti,baietii draguti desi nu prea interactionam cu ei…oricum imi placea aici aproape la fel de mult ca in NY. Azi era sambata,nu aveam scoala,bucuria mea. Sora mea mergea la cumparaturi cu niste colege…Hmm! ce ciudat…eu niciodata nu am reusit sa o scot la shopping. Iar fratele meu..ei bine, el avea de gand sa-si etaleze masina prin oras,tipic baietilor. Iar eu…eu nu faceam nimic special..o sa ma uit la un film ,cel mai probabil, iar apoi voi merge sa fac o plimbare,pe jos,sa mai cunosc orasul. Era cald astazi asa ca am ales sa ma imbrac cu o rochita verde ,scurta si imi voi lua o pereche de cizme maro,inalte ,cu toc de vreo 5 cm. Si parul va fi cu siguranta prins cu o clama. M-am uitat,dupa cum planuiam la un film. Am ales „Mini’s first time” era cu Nikki Reed,una din actritele mele favorite.aproape am adormit la film asa ca am oprit TV-ul si DVD-ul ,mi-am luat geanta si am plecat la plimbare.

Se pare ca afara era mai cald decat in casa dar nu ma deranja caci briza oceanului se putea totusi observa si imi facea pielea sa se simta bine. Dar se pare ca am uitat un amanunt destul de important la tinuta mea. Ochelarii de soare. Soarele asta e prea puternic..ma orbeste. Traversam acum strada Cliffboard…mama ce numea aveau astia pentru strazi…si cu tot soarele asta,eu nu parcursesem decat distanta de soua strazi de la blocul meu pana aici. TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ah! O masina albastra venea din partea stanga asa ca am traversat in fuga aterizand exact peste cineva din cauza ruperii tocului. Al naibii! Sper ca nu am ranit persoana respectiva.

m-am ridicat repede si i-m intins mana fetei sa o ajut.

 -Imi pare rau. Nu am fost atenta si mi s-a rupt tocul…scuze. am spus in timp ce fata se ridica.

-Nu-i nimic.

-Esti in regula?

 -Da..sunt OK. Mi se pare cunoscuta persoana…normal,cum de nu mi-am dat seama? era..:

-Ashley Greeeene! Am exclamat un pic cam prea tare.

-Perfect..ai stricat totul…a spus super-vedeta iar apoi o avalansa de tipete si bitzuri a venit asupra noastra…

-Ashleey! Alice! Te iubeeeeesc!!! Da-mi numarul lui Rooob!!! AAAAAAAA! Alice!

 -Scuze..am spus ranjind.

 -Vino..repede. Aici! Imi zise si ma lua de mana tragandu-ma in niste tufisuri. Am luat-o prin spatele unor blocuri,apoi am luat-o spre strada mea…cumparaturile lui Ashley au ramas in spate. Ma simtea oribil…de ce dracu a trebuit sa tip in halul ala?

 -Scuze din nou ! am murmurat privind in jos.

-Nu-i nimic..nu aveai de unde sa sti. Si..Ador rochita ta! E superba!

-Mersi! Am spus rusinata..vai,lui Ashley Greene ii placea rochia mea… am mai mers putin si abia atunci am realizat ca ajunsesem pe strada mea,mai exact,in fata blocului meu.

-Ashley,aici stau eu…

-Nu se poate!

Nu se poate?! Cum adica? Ce voia sa spuna?

-In blocul acesta stau si eu! A spus ea iar eu am ramas efectiv cu gura cascata.

-nu ai cumva un frate si o sora?

-Ultima data cand am verificat,aveam. Am spus si am inceput amundoua sa radem. Ma simteam bine cu ea…

-Atunci,inseamna ca tu esti noua mea vecina! A zis starul imbratisandu-ma.

Stop! Lasati-ma sa procesez! Adica..vedeta din „Twilight”,Ashley Greene a.k.a. Alice Cullen, idolul meu,era acum vecina de bloc cu mine?!?!?! Visez! Incercand sa ma conving m-am ciupit. Un pic cam tare se pare,pentru ca a durut. Deci nu visez. Asta inseamna ca….

 -AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Am inceput sa sar de bucurie exact ca un copil mic! Nu-mi vine sa cred…e asa de cool!

 -Opreste-te altfel iar atragem atentia! Spuse Ashley tragandu-ma in scara blocului.

-Deci..unde stai?

-Deasupra ta! A spus facandu-mi cu ochiul.

-Super! Vrei sa-mi vezi apartamentul? Am intrebat-o.

-Da! Am urcat cu liftul acela de viteza mica apoi am condus-o la mine in casa!

I-am aratat camerele,mai putin cele ale fratilor mei apoi am intrat la mine. Ash – pentru ca asa ii ziceam acum,fiind PRIETENE- a fost foarte inacantata de garderoba mea diversificata si uimita de colectia imensa de postere,maga-postere si giga-postere cu „Twilght” si mi-a promis ca-i voi cunoaste si pe restul actorilor…va vine sa credeti? Eu sa-i conosc pe actorii din „Twilight”…deci sa vin in LA a fost cel mai super-tare lucru pe care l-am facut in viata mea. Noua mea prietene s-a bucurat sa afle ca sunt in ultimul an la actorie si mi-a zis ca va incerca sa imi obtina un rol intr-un film. Ashley era asa de amuzanta si prietenoasa incat mi-am schimbat complet conceptul pe care il aveam despre megastarulri,concept care se enunta astfel: „ Megastarurile sunt niste oameni fitzoshi,aroganti,snobi,obsedati de celebritate si nu sunt sigura ca vreau sa devin astfel” ei bine,acum chiar as vrea sa gust din viata de celebriatate…desi pana o sa ajung eu ca Ashley mai dureaza. Dar ma indrept spre viata asta incet si sigur.

-Miley! Am auzit vocea fratelui meu de la usa,intrerupandu-mi discutia despre haine pe care o purtam cu Ashley.

 -In dormitor! Am strigat. Ash..o sa-l cunosti pe fratele meu.

 -Cati ani are? Intreba Ash evident curioasa.

-19. am spus chiar cand el a intrat pe usa.

-Buna Miley! Buna…straino? spuse Mike sunand mai mult ca o intrebare.

-Ashley Greene. S-a prezentat Ash intinzand mana.

-Mike…a zis el dand mana cu ea,dar fara sa-si ia privirea dintr-a ei. Stai putin..te cunosc. Esti actrita aia din filmul de care e obsedata sor-mea..Twilight,nu?

-Mike! Am spus iritata.

 -Mda…aia sunt eu. A spus Ash. Incantata de cunostinta.

 -Placerea e de partea mea! A zis fratele meu pupand-o pe obraz. Ashley a rosit si eu incep sa cred ca simt fiorii dragostei pe aici prin camera.

-Sis, eu ma duc sa fac un dus! Te mai gasesc aici cand ma intorc? A intrebat Mike,mai mult pe Ashley decat pe mine.

 -Pe mine cred ca da! Am raspuns.

 -Pe mine,nu stiu. Am ceva treaba.

-Of! Bine…pa.

-Pa! Am spus amundoua. Ce treaba ai? Am continuat eu catre Ash.

-Pai sa pregatesc petrecerea!!!

 -Ce petrecere?

-Petrecerea unde o sa-i cunosti pe restul prietenilor mei. Care alta?

 -Si cand e petrecerea?

-Maine-seara.

 -Ceeee? Pai si cand imi aleg cu ce ma imbrac? Nu pot sa cred ca o faci asa repede. Unde o sa fie? La ce ora? Care e tema?

-Oho…calmeaza-te! Deci: o sa ai timp sa-ti alegi,si cu gustul tau..nu ma indoiesc ca vei arata sclipitor. Si cand ai vrea sa o fac,cu cat mai repede cu atat mai bine. O sa fie la mine in apartamet,este loc. Pe la 21. si tema…ei bine..DISTRACTE! si sa-l iaei si pe Mike si pe sora ta…?

-Lyly. Am spus.

 -Da. Si pe Lyly. Abia astept va fi super…kellan va muri cand te va vedea. Hai ca plec…

 -Bine te conduc… pa! Am spus pupand-o pe obraz la usa.

 -Pa! Sa nu lipsiti!

Cum sa lipsesc la o asemenea petrecere? Si nu am inteles faza cu Kellan…adica,Kellan Lutz,nu? Logic,el trebuia sa fie… dar cum adica sa „moara cand ma va vedea”. Dor nu in sensul ca ma va placea…adica,era Kellan Lutz,nu putea sa ma placa pe mine. Cel putin ,nu, pana nu ajungeam celebra.

6 comments

  1. esti tare mai mujerita mea>:D< ador povestea asta…suuuperr:)):))

    next!! :P:P :*:*:*


  2. mujeritoo numai tu puteai sa faci un capitol asa super :X:X
    e foarte tare :X:X asa ca hai apucate de urm X:X
    pwp :*


  3. da …superb:X
    no coment:X
    bravo verica:*:*
    spor la scris si hai cu next-ul repede:*:*
    pupici dulci:*:*


  4. super super super:X

    cand pui urmatorul capitol?:>
    sunt tare curioasa:D


  5. cand pui urm cap ca sunt curioasa


  6. :)):)) Whaaa cred ca le-am gasit pe devoratoarele magazinelor :)) O sa fie super cu ele doua in continuare. Ma duc la urmatorul :X



Leave a comment