h1

Capitolul 2: Los Angeles

 Taaarrrrr! Taaaarrrr! Taaaarrr!

 -5 minuteee! Am strigat cu capul in perna.

 Taaaaarrrr!Tarrrrrrr! Taaaarrr!

 Ahhh,alarma asta chiar nu se dadea bauta niciodata? M-am intrebat in timp ce pipaiam pe noptiera in cautarea intrusului – ceasul! L-am gasit si am oprit nenorocita de alarma in speranta de a mai odrmi putin,dar un alt factor ma trezea acum: subconstientul meu. El striga panicat: „Los  Angeles,Los Angeles, Treazirea” nu i-am raspuns,sigur visam. „Daca nu te trezesti acum nu mai pinzi avionul” striga iar constiinta mea dar de data asta m-am ridicat panicata din pat si am alergat catre baie. Am intrat in dus lasand apa calda sa-mi calmeze pielea si sa ma trezeasca iar aburii cu miros de nuca de cocos de la samponul meu sa ma invaluie. Dupa 20 de  minute de stat in dus am iesit,m-am infasurat intr-un prosop si am fugit la mine in camera. Mi-am luat de pe scaun hainele pe care le pregatisem de aseara: un maieu alb cu nistr strasuri albastre aplicate pe niste desene movalii si negre,lung pana aproape de genunchi,o pereche de colanti movi si o pereche de balerini nugrii in picioare. M-am dus catre masuta de machiaj si m-am privit in oglinda. Aratam absolut oribil;aveam parul incalcit si niste cearcane i9nchise la culoare imi inconjurau ochii…off,aveam mult de munca! Am inceput cu parul care dupa ce l-am descurcat am decis sa-l prins intr-o coada de cal la spate. Apoi am trecut la machiaj,am inceput cu corectorul pentru cearcane,nu voiam sa le mai vad apoi am continuat cu pleoapele si buzele iar in final aratam bineinteles,superb.

 -Miley! Hai odata. Ma striga mama.

 mi-am luat bagajele si geanta alba si am iesit din camera studiind-o pentru ultima data,imi va fi foarte dor de camera mea. Am scuturat din cap si am inchis usa in urma mea,doar nu era definitiv.

 Am coborat scarile iar fratii mei ma asteptau la usa. Mi-am imbratisat mama,cateava lacrimi rostogolindu-se rezlet pe obrajii mei,bine ca nu-mi dadusem cu rimel. Apoi am urcat in masina fratelui meu si am plecat la aeroport. Mama ne-a promis ca acolo vom gasi masini pentru fiecare si nu e nevoie sa o aduca pe aceasta.

 Avionul a decolat cu zece minute intarziele,aveam locuri unii langa altii. Eu mi-am scos PSP-ul si am dat drumul uniu film,nu era un film oarecare,era filmul meu preferat: Twilight. Il vizionasem de nenumarate ori dar nu ma puteam satura. Povestea era absolut captivanta,citisem si cartile si imi placeau la nebunie. Personajele erau extrem de bine conturate iar actorii,actorii erau perfecti pentru acele roluri si le interpretau asa bine,mi-as dori sa pot sa-i intalnesc,macar pe unul din ei,asa vea asa multe de invatat. Nici nu mi-am dat seama cand a aterizat avionul caci dupa film am adormit si am fost trezita de un soare puternic,chiar inainte sa aterizam.

 Am coborat din avion,ne-am luat bagajele si  am luat un taxi pana la adresa spuse de mama,mama: ce dor imi va fi de ea,era cea mai buna mama din luma,dar a promis ca ne va suna foarte des,iar asta ma calma,intr-un fel. Imi vor lipsi asa mult sfaturile ei,bine ca-i aveam pe frati mei caci daca eram singura nu rezistam,apropo de fratii mei,ma tot inghionteau si strigau ca am ajuns acasa. M-am trezit din gandurile mele si am coborat din taxi privind la locul unde urma sa locuim noi,un bloc luxos,scump. Am urcat pana la etajul 3 la apartamentul 25B. Mike a deschis usa Raiului. Era un apartament complet mobilat si…mare. am intrat intr-un hol,unde am lasat bagajele. Mai in fata in dreapta era bucataria,o bucatarie mare si frumos aranjata,in stanga bucatariei era barul si nu am observat inainte dar barul separa bucataria de sufrageria imensa,aha..deci erau 2 intrari in sufragerie :una pe usa si una prin bucatarie. Am inaintet spre sufragerie iar lucrul care mi-a atras cel mai mult atentia a fost plasma uriasa de pe perete. Mobila era maro,parchetul tot maro,canapelele si fotoliile erau din piele alba,aveau perne albe si maro, 2 covorase pufoase,albe iar intre fotolii o masuta de sticla cu cadru din lemn maro iar ferestrele grandioase aveau perdele albe cu niste forme geometrice maro. Din sufragerie ne-am dus intr-un alt hol micut care dadea spre trei cmere: pe o usa scrie „Mike” pe una „Lyly” iar pe ultima „Miley”,fiecare am deschis usa pe care ii era scris numele iar eu am simtit ca-mi cedeaza picioarele. Camera era exact ca cea de acasa doar ca mai mare: avea peretii albi iar patul era mare,in mijlocul camerei cu asternuturi albastre. Am aprins becul iar lumina se imprastia difuza de culoare albastruie. Aveam un birou mare pe care era asezat un calcurator,am verificat si era si conectat la Internet.  Doua noptiere erau de o parte si de alta a patului iar pe ambele era cate o veioza. Mobila era aproape ca cea de acasa de la mine: crem spre alb cu margini albastre doar ca era mai mare. Pe ea se situa un sistem audio destul de sofisticat si un loc pentru CD-uri si niste rafturi pentru carti si un balansoar imi umplea coltul camerei. Iar oglinda imensa de pe peretele vestic era ..chiar imensa. Camera mea mai avea si doua usi laterale. Am intrat pe una dintre ele care  ducea spre baie. Baia era si ea mare,cu cada  cu jacuzzi si dus cu hidromasaj..perfecte pentru relazare. Baia avea si ea ceva albastru pe gresie si faianta,mama stia ca-mi place aceasta culoare. Am iesit din baie si m-am dus spre cealalta usa. WOW. Asta era chiar dulapul meu! Era mare,urias,aproape cat camera mea. Avea locuri speciale pentru haine,pentru pantofi,pentru genti…aici va fi Raiul pe Pamant. Am iesit din camera mea iar fratii mei erau in sufragerie,fericiti si ei de camerele lor. Am hotarat sa mergem jos sa ne vedem masinile…

 -De unde vom stii care sunt ale noastre? Intreba Lyly uitandu-se prin parcare.

 -C..cred ca a—alea sunt. Am spus aratand spre trei masini superbe care aveau niste funde ca de cadou lipite pe capote.

 Ne-am indreptat spre ele si am avut dreptate,erau ale noastre. Primul era un Porsche California, negru iar pe un biletel mic scria „Mike”

 -Wow! E mai buna ca cea dinainte…chiar imi doream masina asta. O ador,si o ador si pe mama.

 A doua masina era a lui Lyly: un Jeep.

 -Deci mama chiar imi stie  gusturile ! exlama ea multumita. Mda..eu incercam sa o fac mai feminina si mama ii lua un Jeep albastru metalizat….mersi de ajutor mama. Mi-am spus sarcastica.

 Ultima masina era a mea: un BMW M3  decapotabil,alb. Masina perfecta. O IUBEAM.

 -Nu spui nimic surioara?

 -A..am ramas fa—fara cuvintte..m-am balbait eu. E asa superba.

 Am dezlipit fundele ai am intrat in casa…ce diferit era LA de New York,aici era mult mai cald si briza oceanului Pacific era mai puternica decat cea a oceanului Atlantic in NY. Palmieri erau peste tot pe strazi,si mie imi placeau palmierii iar galagia parca nu avea acelasi efect ca in New York. Imi placea Los Angeles. Mama ne-a sunat seara sa ne intrebe cum am ajuns si daca ne plac cadourile iar noi am raspuns afirmativ,ea nea spus ca a plecat deja spre Alaska si ca abia asteapta se ne reintalnim iar noaptea am adormit instantaneu din cauza oboselii.

5 comments

  1. Vai mujeritoo e extraordinar :X:X:XX
    pur si simplu nu am cuvinte :X
    sper sa vina mai repede nextu ala :*
    pwp:*


  2. super super super…imi place:X:X
    vreau si eu un BMW mujerito :D:))
    astept capitolul urmator:-*


  3. Bravo! Imi place foarte mult acest fic. Este foarte frumos. Spor la scris in continuare:X:X:X


  4. vai mujerito…esti ceva de groaza…esti super talentata:X:X:X:X. asta da fic…:)):)) p.s.: plz:((sa nu se sup nim p mn dar eu ador toate operele kre nu-mi apartin mie;))

    hai sa-l termini si pe asta…k e interesant rau:P:P

    pupici:*:*:*


  5. E super ficul! Succes in continuare. 😡



Leave a comment