h1

Capitolul 3: Prima zi la noua scoala

Dimineata venise prea repede de data asta desi dormisem mai mult,dar nu prea bine. Era prea cald aici in LA si era incomod pentru mine care ma obisnuisem in NY unde era mai ploios ca aici. Soarele stralucea ca un nebun navalind in camera mea prin jaluzelele deschise. Lenesa,m-am dat jos din pat si m-am dus la dulap pentru a alege tinuta pentru prima mea zi la scoala din LA. Era greu sa aleg..chiar foarte greu dar pentru inceput am zis sa aleg ceva mai decent asa ca am optat pentru o pereche de blugi stramti,albastru-inchisi,o camasa alba cu maneca trei sferturi,simpla si o vesta tot albastru-inchisa pe deasupra. Bineinteles ca blugii imi accentuau picioarele inalte iar vesta talia si bustul perfect conturate. In picioare am luat o pereche de sandale cu un toc nu foarte inalt,pentru ca eram deja inalta. M-am machiat discret: putin dermatograf si gloss…iar parul mi l-am lasat sa curga in valuri negre pe umeri. Perfect! Am gandit luandu-mi geanta si dand sa ies. Incuiat! Incuiat? Cum putea usa dormitorului meu sa fie incuiata? Nu o incuiasem aseara…doar daca…

-Mike! Lyly! Niciun raspuns. Heey! Deschideti odata o sa intarzii la scoala…si asa sunt in intarziere. Lyly,Mike! Am strigat nerabdatoare. Dar niciun raspuns. mi-am luat telefonul de pe birou si l-am sunat pe fratele meu. Dupa al doilea Tarr rasunse.

-Da,Miley?

 -Unde naiba esti? Si de ce mi-ati incuiat usa dormitorului?

 -OUPS! Lyly se pare ca am uitat sa descuiem usa.

 -Asa e…Scuze surioara. Vanim acum. Se auzi voce sorei mele.

 -Ar fi bine. Hai odata. Deci plecasera si ma lasasra aici…frumos din partea lor.

*****************************************************

DUPA 10 MINUTE!

Inca nu s-au intors oare pe unde umblau astia doi…ce ratati…sa vezi ce le fac cand se intorc.

*****************************************************

DUPA 15 MINUTE!!

Ii omor cu mana mea…o sa intarzii in prima zi de scoala. Haideti odata!!!!!!!

*****************************************************

DUPA 20 MINUTE!!!

Deci e prea de tot..eu sparg usa. Nu mai suport. O sa devin claustrofoba daca mai stau mult aici. Dar clanta s-a miscat si m-a facut sa ma ridic speriata de pe pat. Erau ei…ii decapitez!!!

-Sis! Scuze de asta OK? Se scuza Mike.

 -Dap,Miley…am uitat.

-Ati uitat? Am inceput eu sa ma isterizez. Cum ma puteati uita incuiata inn camera?? O sa mai si intarzii la scoala din cauza voastra. Dati-va din calea mea! Am ordonat facandu-mi loc printre ei.

-Dar ne ierti? Striga Mike in timp ce deschiseam usa.

-Da! Am strigat si m-am indreptat spre lift.

Lift idiot si viteza ta de coborare. Am gandit nervoasa dar spre norocul meu am ajuns la parter. Am iesit repede din bloc si m-am indreptat catre BMW . am urcat,am pus contactul si am accelerat in mansalier sa ies mai repede din parcare. Un claxon asurzitor mi-a atras atentia in timp ce era sa intru intr-un Mercedes care voia sa parcheze.

-Scuze! Dar intarzii! M-am scuzat catre femeia care era la volan,fara sa o vad bine la fata. Aceasta mi-a facut loc iar eu i-am multumit din priviri.

 Ahhh! Ce trafic in LA. Eu goneam cu 100 km/h si eram foarte aproape de o amenda dar i-am povestit enervantului de politist ce mi se intamplase asa ca m-a lasat sa plec doar cu un avertisment.

m-am linistit cand am intrat in parcarea scolii si am vazut alti adolescenti grabiti pe acolo. Nu eram singura. M-am indreptat catre intrarea in cladire: „Bun venit la liceul Los Angeles Actor Become Highschool” ok! Am prins-o..bun venit dar am fugit catre secretariat de unde mi-am luat orarul si niste formulare si am plecat apoi spre prima ora: Matematica. Ce urat! Nu o intelegeam deloc si mai era si prima ora. Elevii liceului se uitau destul de ciudat la mine dar eram obisnuita asa ca am plecat spre ora…de ce nu faceam numai ore de actorie daca eram la un liceu cu aceast specific? Intrebare fara raspuns.

Am intrat in clasa increzatoare in mine si m-am usurat cand am observat ca profesorul nu ajunsese. M-am asezat intr-un loc liber care era pe la fereastra si am asteptat. Profesorul,domnul Hallsten a ajuns cam la 4 minute dupa mine. M-am dus si i-am dat formularul sa mi-l semneze apoi m-a prezentat si m-a trimis la locul meu. In acea ora nu m-a intrebat decat ceea ce facusem la vechea scoala si a zis ca nu ma streseaza azi cu exercitii ca e prima zi. Asta-i atitudinea care-mi place.

Urmatoarele doua ore au trecut si mai usor. Profa de istorie nu a venit ca a fost bolnava si am avut ora libera,ora in care m-am inmprietenit cu niste elevi: Vicki,Coreen,Henry-nume urat-,Melinda,Chris-un baiat super dragut- si cam atat,lor le retinusem numele deoarece erau singurii cere nu se uitau cu invideie le mine,nu ca aveau de ce,si ei erau foarte draguti,chiar frumosi. Iar a treia ora am avut Teatru-drama,usor pentru ca am facut niste exercitii de mimica a fetei si cam atat deoarece unii colegi ai mei faceau pe mascaricii si nu am avut timp de altceva.

Pranzul a fost stresant pentru ca eram in centrul atentiei si nu ca nu mi-ar si placut doar ca nici macar nu ma puteam concentra sa mananc ceva asa ca am ramas doar cu o limaonada in stomac. Prietenii de azi ma tot intrebau de viata mea dinainte de LA,fetele voiau sa facem shopping,baietii ma intrebau daca am iubit,lucru care m-a intristat amintindu-mi de…el,asa ca am ramas cu o expresie trista iar ei au schimbat subiectul planuind o excursie la mall sa cumparam cate ceva si sa vedem un film.

Restul zilei a fost..plictisitor,niste ore foarte urate: Chimie,Psihologie si…Dictie…aici era mai usoara materia . Am plecat spre casa cu aceeasi viteza cu care am venit,bine,poate mai mica pentru a evita amenda. Cand am ajuns acasa fratii mei nu erau. Imi parea rau ca sora mea nu era la acelasi liceu ca mine,lipsa de locuri…oricum m-am bagat repede la un dus ca eram destul de obosita iar apoi voi suna sa mi se aduca niste pizza ca aveam pofta.

3 comments

  1. ok ok soper stii asta nu? :X:X:X
    deci haide cu urm cap ca deja clocotesc :)))
    pwp :*


  2. hmmm deci verica te-ai intrecut pe tine:X:X
    foarte tare:x…dar nu-mi spune ca si ea si-a pierdut iubitul:(
    spor la scris si astept next-uletzu:-*:-*:-*>:D<


  3. Veryk..dar de pe 23 dec nu ai mai pus nimic?! 😮 cum asa??pei ce fc aici cu noi?
    no se poate…hai k next-ul:P

    ador fic-ul asta….:*:*:*:*



Leave a comment