h1

Capitolul 6: Foarte suspect

Ma plimbam de colo-colo prin toata casa nu nu-mi dadeam seama cum Dumnezeu am ajuns aseara sau cand am ajuns acasa…Beata nu eram cu siguranta ,drogata nici atat…dar oare cum am ajuns aici?! Si a cui era jacketa asta neagra daca a lui Mike nu era?

-Dragostea asta ce face din om… am auzit-o pe LyLy din bucatarie si m-am dus cu 70 la ora acolo.

-Despre ce vorbesti?

-Kellan te-a adus aseara.

 – da ,da..vezi sa nu te cred.

-Intreab-o pe Ashley. Am luat-o la fuga in sus pe scari si m-am dus la apartamentul lui Ash. Mi-a raspuns cu chiu cu vai fiind doar intr-o pereche de boxeri,un maieu si cu parul ciufulit.

 -Da?!

 -Cine – m-a – adus – aseara – acasa? Am intrebat raspicat.

 -Kellan.

-Si nu sti cumva ..eu de ce nu-mi amintesc?

 -Nope.

-Si ce s-a intamplat?

-Nu stiu exact… a zis ca te-a dus acasa,si tu i-ai cerut sa stea cu tine pana adormi….-spuse cascand- e in sufragerie,intreaba-l.

Am pasit timida in sufragerie…sigur nu aratam bine dupa aseara,si mai eram si intr-o pereche de pantaloni foarte scurti,in tricou si in papuci de casa. Kellan se uita la TV imbracat intr-un trening. S-a uitat la mine si a zambit..eram emotionata,ce bine arata.

 -Bunaaaaa! Zise el.

-Hey! -Asa matinala?

-Am o curiozitate… tu m-ai dus aseara acasa?

-Da. Mi-ai zis sa te conduc..am facut-o. Ai zis sa mai stau cu tine pana adormi..nu stiu de ce. Am stat apoi am urcat la Ash. Stai linistita ca nu ti-am facut nimic.

-Oh,nu..nu-i asta ,doar ca nu stiu de ce nu-mi amintesc nimic…

 -Aha…iesi cu mine la o cafea,ceva?

Ok..stop. de ce ma invita Kellan Lutz pe mine in oras? Adica el e super star. Oh,Miley prostuto…ca pe o prietena desigur…

-OK. Stai sa ma schimb si vin.

 -Pot veni la tine?

 -Da.

Kellan a mers in spatele meu pana ce am ajuns la apartamentul meu. I-am zis sa se faca comod iar eu m-am dus sa ma schimb. Mi-am luat o pereche de jeansi negrii,o bluza lejera si subtire alba,o pereche de sandale albe. Mi-am prins parul si m-am machiat cat mai natural. Mi-am luat geanta si ochelarii si am iesit.

In drum spre cafenea am dat si pe la Kellan pe acasa sa se schimbe. Avea o vila impresionant de mare si frumoasa la doar 5 strazi mai jos de blocul meu,langa plaja. Nu am vrut sa intru asa ca l-am asteptat in masina admirandu-i gradina imensa cu un gazon bine ingrijit si flori colorate.

Kellan a venit in 15 minute imbracat cu o pereche de jeansi albastri,un tricou negru si adidasi cu alb si negru,toate de firma. Am mers la cafeneaua „Wonderful Time”..o cafenea destul de intima si draguta. Am observat totusi ca preturile erau exorbitante..banuiesc ca pentru el nu conta.

La inceput nu prea am vorbit dar apoi am inceput sa discutam despre avantajele si dezavantajele unei meserii de actor la Hollywood. Am aflat ca nu-i place sa fie asaltat de fani si faptul ca e urmarit de paparazzi. In schimb ii place sa fie faimos si ca are sansa sa fie diferite persoane. In tot timpul asta l-am tot privit si am realizat ca…ahh! cat de frumos poate fi. Pur si simplu,imi place de el.

Am stat la cafenea cam 2 ore. Am ras,i-am povestit de New York si mi-a zis ca si-ar dori o casa acolo…Cand ne plimbam pe faleza am observat ca ma priea intens.

 -Stii..esti frumoasa.

 -O,da! Stiu.mersi.

-E purul adevar. Nu am realizat cat de repede a trecut timpul,acum era deja ora 6 seara…in timpul asta am inotat,am stat pe plaja si ne-am dat intr-o uriasa roata…toate cu Kellan.

Acum eram din nou la malul oceanului.

-Imi place apusul. Am spus.

 -Si mie.

-Este foaarte frumos.

-Nu mai frumos ca tine.

-Hey,nu mai imi spune asta ca ma emotionez.

M-am intors spre el,si el spre mine. L-am privit in ochi si am observat adancimea ochilor lui. Erau la fel de albastrii si adanci la fel ca oceanul ce se intindea la picioarele mele. M-a prins de talie si m-a tras ma aproape de el..foarte aproape,atat de aproape incat deja ii simteam respiratia pe fata mea. Inca imi sustinea privirea si eu pe a lui. Am stat asa aproximativ 2 sau 3 minute. Kellan si-a apropiat si mai mult fata de a mea iar eu mi-am muscat buza de jos. Apoi,brusc buzele noastre s-au contopit,miscandu-se in acelasi ritm. Sarutul devenea foarte apasat iar limbile noastre dansau una langa cealalta. El ma tinea strans in breate,plimbandu-si mainile in sus si-n jos pe spatele meu iar eu imi impleticisem mainile in parul lui. Wow! Un star saruta asa bine..incat ma ia ameteala. A finalizat sarutul cu lipirea buzelor de ale mele..foarte apasat.

 -Hai c-am facut-o si p’asta! Zise el iar eu am chicotit. S-a asezat pe nisip iar eu langa el. Si-a pus o mana pe umarul meu iar eu l-am inconjurat cu ambele brate. Era bine…chiar imi placea asa.

 -Mi-e frig! Am zis eu.

 -2 secunde. A spus si a fugit..eu am strigat dupa el dar degeaba. Doar mi-a zis sa nu plec.

Dupa mai mult de 2 minute..cam 5 l-am vazut venind cu niste crengi e copac. Era deja seara iar pe plaja nu ami era aproape nimeni. Kellan a aprins un foc urias si ne-am asezat din nou in aceeasi pozitie. Ma incalzisem de-a binelea acum. Kellan mai spunea niste glume,eu la randul meu la fel. Amundoi ne-am inchis telefoanele entru a nu fi deranjati. Daca nu stiati si nu v-ati dat seama…eu si Kellan eram acum impreuna.

-Mi-e cald! I-am spus si am inceput amundoi sa radem.

-Hai in apa.

 Ne-am dezbracat amundoi in costumele de baie si am intrat in apa. Am inotat,am tipat ,am ras..ne-am jucat.

-Carcel,Carcel!!!! Tipa Kellan. L-am vazut scufundandu-se si nu mai iesea la suprafata…nu voiam asta. Nu-l puteam pierde. E clar. Nu-l cunosteam bine…nu eram de mult timp cu el dar nu voiam sa-l pierd. m-am scufundat dupa el dar nu-l puteam vedea niciunde. Deodata cineva m-a prins din spate si m-a ridicat la suprafata…era Kellan care radea cu putere.

-Sa nu ma mai sperii asa. Niciodata!

 -Am inteles iubitaaaa…dar sa-ti fi vazut fata.

L-am lovit usor cu palma in cap si m-a sarutat. Din nou,la fel de pasional,poate ca mai aprins. Sarutul s-a transformat usor in atingeri „interzise”. Cand m-a sarutat pe gat,am stiut ca vreau mai mult. Era foarte dulce. Niciodata nu m-as fi daruit unui barbat in prima noapte.era peste principiile mele..acum,eram controlata doar de hormonii astia nebuni. I-am simtit erectia pe piciorul meu…l-am muscat de lobul urechii si l-am auzit gemand usor. Ma-a luat in brate si m-a dus pe plaja. Eram in picioare,imbratisati,mi-a desfacut sutienul si bikini iar slipul lui si l-a dat jos intre timp. M-a asejat pe nisipul caruia nu-i mai simteam temperatura. A inceput sa ma sarute pe buze,apoi pe gat,mai jos pe sani,apoi a ajuns in zona buricului cand a urcat din nou. Aveam mainile impreunate cu ale lui deasupra capului cand l-am simtit inauntrul meu un fior de placere mi-a strabatut corpul. Ne-am rostoogolit iar acum eu eram deasupra lui. Mainile lui erau pe soldurile mele iar ale mele pe pieptul lui musculos. Mi-am lasat capul pe spate si am gemut apoi am continuat sa ma misc deasupra lui. M-am aplecat si l-am sarutat si el pe mine. Ne-am rostogolit din nou iar el s-a miscat puternic inauntrul meu facandu-ma sa ajung la apogeul placerii. Am stiut cand a ajuns si el la orgasm deoarece a gemut. Desi actiul sexual se terminase era inca deasupra mea mangaindu-mi parul si privindu-ma in ochi.

 -De ce ai facut-o?

 -Ce?

-Vad in ochii tai ca nu te-i fi culcat niciodata cu un barbat din prima seara. Si totusi cu mine ai facut-o de ce?

-Sincer? Nici eu nu stiu. Pur si simplu mi-am ascultat inima. Si-a pus urechea pe sanul meu stang „ascultandu-mi” inima.

-Inima ta spune ca vrea sa fie cu mine. Sti ce spune inima mea? Te iubesc.

-Nu te cred. Daca m-ai fi iubit ai fi strigat asta.

-A da? Bine… –s-a ridicat- Mileyyyyyyyyyyyyyyyyy te iubeeeeeeeeeeesc desi te conosc decat de 2 zileeee. Te iubeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc.

-Kellan,stai jos…cred ca te-a auzit tot LA-ul.

-Sa ma auda printeso. Dar ca sa fim siguri ca nu suntem dati la disparuti mai bine te conduc acasa.

11 comments

  1. vai sis :> tu perversa mica ce esti :)))
    imi place cap :X:X e excelent :X:X
    hai cu urm ca daca nu… :-w


  2. vai mujerito:X:X e superb:X perversa ce esti tu:))

    fain acest cap si il asteptam pe urmatorul :*:*:*


  3. :X:X:XX:X:X:X
    e supeeerrrbb:X:X:X:X
    capitolul asta a devenit preferatul meu:X:X:X
    spor la scris>:D<:*
    aaa era sa uit:D ador poza:X:X:X:D


  4. superb capitolul:X
    credeam k nu mai scrii.pentru ca a luat destul de mult sa pui capitolul:)

    succes la scris:*


  5. Wow esti tare! Super capitolul!
    Abia astept urmatorul capitol!
    And I love this one!
    :x:*;-)


  6. scz intarzierea veriko..dar deabia azi am descoperit capitolul:-w
    misto rau:X
    s-au cam incins spiritele nu gluma;))
    spor la scris>:D<
    next!:*:*


  7. super tare ficu..:X:X:X…cand publici urmatorul capitol??…sunt nerabdatoare…situ ca dau comm pt prima oara…dar am citit din umbra(sa-i zicem asa)…:)):)):))


  8. dc nu mai scrii nimic la fic???…astept de jumatae de luna sa publici…acum nu exagerez dar cred ca intru in fiecare zi sa vad daca ai scris cva…dar numic:(:(:(:(


    • Raluka…mersi ca citesti fic-ul si ma inclin ! deocamdata sunt “in pom” cu ideile..nu pot sa leg nimic…nu stiu ce-i cu mine…am jumatate de capitol in PC acasa…sper sa-l termin cand ma intorc…faza e ca sunt eu intr-o faza nasoala cu inspiratia…si decat sa nu iasa bine….stai linistita ca nu renunt la fic…nu am rrenuntat la niciun fic pana acum…si nu cred ca o voi face prea curand…voi lua id tau si te anunt eu cand postez. Kisses
      :*


  9. Wowwww nu ma steptam sa evolueze lucrurile atat de repede!!! ma rog nu conteaza,capitolul e superb :X:X Felicitari!!!!!


    • multumesc… nu stiu daca voi mai continua fic-ul… adica e de foarte mult timp..au trecut aproape doi ani de cand am scris aceste capitole si s-au intamplat multe de atunci… eu m-am schimbat si nu cred ca mai pot reveni asupra acestor idei… ma bucur insa enorm ca iti placea… sper ca voi mai reveni cu un fan-fic. add me: darya_yoo daca vrei. keep in touch.



Leave a comment